wet

Verloedering in het verkeer

Font Size

Verloedering in het verkeer is een afspiegeling van de verloedering in de samenleving.

Te hard rijden, bellen en appen tijdens het rijden, inhalen waar het eigenlijk niet kan. Opjagen van bestuurders die volgen jou niet snel genoeg rijden, stil gaan staan op plaatsen waar het niet kan of mag. Niet laten voorgaan van voetgangers op zebrapaden. Is het arrogantie of een ego die te groot is voor het voertuig die wordt bestuurd. Niet alleen bestuurders van personenauto´s maar het hele verkeer van vrachtwagenchauffeurs tot fietsers of bestuurders van een tractor. Er worden grenzen opgezocht en overschreden als gevolg van wet en regelgeving die niet of te weinig wordt gehandhaafd. Voorlichting bereikt alleen mensen die er naar willen luisteren en aanpassingen aan voertuig, weg en omgeving word omzeilt of misbruikt. MENSEN GEBRUIK TOCH JE VERSTAND.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *